Prom.md
Характеристики и описание
    • Производитель
    • Страна производитель
      Литва

Cazane cu ardere indelungata!! Doar la noi, mereu in stoc!!! Pachet special pentru instalatori!! 
Incarcatura lemne -30 ore; 
Incarcatura carbune - 5 zile: 
Incarcatura brichete - 2 zile. 
Randament pina la 92 %; 

Principiul de functionare al centralelor pe lemne sau carbuni "Stropuva" 
Boilerul este un cilindru de otel acoperit de un alt cilindru cu diametrul mai mare, toata structura fiind izolata termic. Apa incalzita circula intre cilindri. Structura are deschideri pentru introducerea lemnelor / carbunilor, extragerea cenusei si evacuarea fumului. Mai sunt deschideri pentru alimentarea cu apa, termomentru si valva de siguranta. Pentru imbunatatirea calitatii combustiei, compartimentul cu aer cald este montat in partea superioara. 
Lemnele, brichetii sau carbunii ard in partea superioara a cilindrului, in dreptul usii de alimentare. Astfel arde cu intensitate numai combustibilul de la suprafata. Lemnele aflate in partea inferioara a cilindrului nu se aprind ci "isi asteapta randul". Aerul este distribuit astfel incat combustibilul va arde doar la suprafata. Pe masura ce se consuma stratul superior de lemne, distribuitorul coboara continuu si ramane in zona de combustie. 
Il avem instalat la noi la serviciu, unde lucreaza fara probleme. Doritorii pot sa ne faca o vizita si sa vada cazanul in regim de lucru. 

Mai multa informatie pe: 

http://darnicgaz.md/ro/content/stropuva-lituania 

http://www.stropuva.lt 
 

Отзывы о продавце

Cazane cu ardere indelungata, Stropuva, pe lemne, carbune!

В наличии
Цену уточняйте