Prom.md
Избранное
Характеристики и описание
    • Вид туров
      Морские

Compania "Ver Trans Auto" oferă servicii de închirieri auto

             
      Oferim închirieri de autoturisme  cu şofer şi fără, pe perioade scurte şi lungi de timp, transfer de pasageri (VIP) aeroport - hotel. Propunem un spectru larg de autoturisme şi modele noi, de la Hyundai Getz la Lexus GX 470, pentru călătorii, transport de pasageri şi de mărfuri, turism. Totodată clientul poate închiria scaun pentru copil, GPS, detector radar.

Toate maşinele companiei noastre sunt dotate cu aer condiţionat şi ultimele sisteme de securitate pentru a vă asigura confortul şi siguranţa de care aveţi nevoie.

 Un factor adiţional este livrarea gratuită NON-STOP a autoturismului către client (in raza municipiului Chişinău, Aeroport). Managerii companiei cu siguranta o să vă ajute să închiriaţi autoturismul dupa stilul şi necisităţile D-stră.

Dacă nu aveţi permis de conducere sau pur şi simplu nu aveţi chef de condus, vă puteţi relaxa pe bancheta din dreapta în prezenţa unui ghid profesionist (şofer), expert chiar şi în viaţa de noapte a oraşului Chişinău. Dispunem de şoferi comunicabili, diplomaţi, studii superioare, posibilitatea de a ieși peste hotarele R.M. (UE - CSI) şi cu o experienţă în munca de peste 10 ani. 

Отзывы о продавце

Rent a car Moldova

18  €/сутки
Услуга
Продавец
Prom рекомендует
Мега-скидки
Вы просматривали
Ваше избранное