/////
Код: 017

Servicii de deisgn interior (Дизайн интерьера)

328 EUR 328 €
Заказать услугу
Перезвоните мне
Пример: +373 60 555222
+373 показать номер
Добавить в избранное

Продавец из:

г. Кишинёв
График работы
Рейтинг продавца
Качество услуги
Нет оценок
Выполнение в срок
Нет оценок
Среднее время ответа
Лучше обращаться по телефону
Способы оплаты
Уточняйте у продавца
Описание

Serviciul de design interior este un serviciu oferit de o echipa Cromatix, cu competente complexe si complementare pentru a asigura un proiect reusit din toate punctele de vedere: design, artistic, functional si tehnic. Arhitecti, designeri de interior, absolventi de Arta si ingineri- o intreaga echipa- stau la baza realizarii acestui serviciu cu profesionalism si sensibilitate.

Oferirea acestui serviciu se face prin parcurgerea mai multor etape, pentru identificarea clara a cerintelor si dorintelor beneficiarului si realizarea proiectului la standardele dorite de acesta.
Etapele prezentate mai jos se incadreaza intr-o schema standard de colaborare, prin care ne dorim sa explicam cat mai clar complexitatea si derularea acestui serviciu.

Bineinteles, in functie de amploarea proiectului, de stadiul in care se afla spatiul, dar si de colaborarea cu beneficiarul, aceste etape pot fi diferite. In mare insa, oferirea acestui serviciu traverseaza aceste etape de-a lungul carora se identifica clar dorintele, nevoile si gusturile beneficiarului, iar echipa noastra propune cea mai buna solutie care evolueaza si se transforma pana ajunge la forma finala: unica si perfecta !

Продавец еще не получил достаточное количество отзывов для формирования рейтинга
Актуальность цены 0%
Актуальность наличия 0%
Актуальность описания 0%
Выполнение заказа в срок 0%
  • 5
    Отлично
    Покупатель
    Oчень доволен услугами этой компании, так как выполняет заказы в срок, сотрудники очень вежливы и всегда помогают найти лучшее для нас решение! Всем рекомендую!