prom.md
Termostate de cameră programabile din gama DANFOSS TP4000 - фото 1 - id-p27420
Характеристики и описание

Gama TP4000 de termostate de cameră programabile combină funcţiile unui cronometru cu cele ale unui termostat de cameră într-un regulator elegant, uşor de….

Gama TP4000 de termostate de cameră programabile combină funcţiile unui cronometru cu cele ale unui termostat de cameră într-un regulator elegant, uşor de utilizat, care permite utilizatorului să programeze până la 6 evenimente de timp şi temperatură pe zi. Astfel, modul flexibil de funcţionare a sistemului de încălzire se adaptează stilului de viaţă al utilizatorului, furnizând valori diferite de temperatură în diferite momente ale zilei. Termostatul TP4000, alimentat de o baterie şi disponibil în variante cu fire sau fără fire, este uşor de instalat şi utilizat.
Termostatul poate fi programat prin intermediul a cinci butoane, care pot fi utilizate, de asemenea, în timpul funcţionării normale, pentru a modifica manual programul sau pentru a schimba afişajul.
TP4000 poate fi programat pentru 24 de ore, repetând evenimentele programate în fiecare zi din săptămână. Acest produs funcţionează pe baterie şi este proiectat pentru a fi utilizat în instalaţii cu fire.
Termostatul este prevăzut cu o serie de programe presetate care satisfac cerinţele unui număr mare de utilizatori; aceste programe pot fi modificate sau setate din nou pentru a corespunde cerinţelor specifice ale utilizatorilor.

În timpul funcţionării normale, temperatura programată poate fi modificată manual foarte uşor pentru a mări sau a micşora temporar temperatura camerei; în acest mod, termostatul revine la funcţionarea normală programată în timpul următorului eveniment de timp.
De asemenea, termostatul poate fi setat de utilizator pentru a menţine temperatura la o valoare constantă. Acesta este prevăzut, de asemenea, cu posibilitatea de programare a funcţiei confortabile de protecţie anti-îngheţ, care permite utilizatorului să dezactiveze modul de funcţionare programat şi să comute în modul de protecţie anti-îngheţ.

Termostat de cameră programabil pentru 24 de ore
• Utilizat în sisteme cu fire şi fără fire
• Permite setarea unui număr de până la 6 evenimente de timp şi temperatură pe zi
• Funcţionare pe baterie pentru o instalare facilă
• Numeroase posibilităţi de modificare a programelor de către utilizator, inclusiv a funcţiei de termostat şi a modului de protecţie anti-îngheţ.

Был online: Давно
INDEXTERM SRL
Рейтинг не сформирован
11 лет на Prom.md

Termostate de cameră programabile din gama DANFOSS TP4000

В наличии
Цену уточняйте
Кишинёв  
Доставка
Оплата и гарантии