prom.md
Apartamente noi Complexul OLD Town - фото 1 - id-p4838166
Характеристики и описание

            Compania AlimConstructGrup Vă propune în cadrul proiectului „Old Town” din str. Alexandru cel Bun 49/2 apartamente spatioase și luminoase care sunt menite sa va asigure un trai confortabil și oficii amplasate benefic pentru dezvoltarea eficientă a afacerii dvs.

            Denumirea proiectului de Old-Town care în traducere înseamnă Orașul Vechi,  a fost inspirată datorită amplasării în vecintate a cîtorva monumente istorice case individuale de trait care datează din secolul 19  și sunt incluse în "Registrul monumentelor de importanţă naţională şi municipală".

            Infrastructura bine dezvoltată din acestă zonă asigură satisfacerea tuturor necesităților cotidiene ale viitorilor locatarilor precum și accesul la transportul public in orice directie a orasului. Blocul dat aflîndu-se în inima sectorului Centru are doar la kiteva minute distanța  Centru Comercial Sun City, Gemenii,  Centru de Medicina Galaxia, On Clinic, Filarmonica Națională, Scuarul Catedralei

            În cadrul realizării construcției edificiului cu 8 nivele sunt folosite materiale ecologice de cea mai inaltă calitate și cele mai moderne tehnologii. Proiectul dat are structura D+P+6E+M totalizînd 27 apartamente cu 1,2,3 camere și 9 oficii spatioase în stil european. La parter  pînă la nivelul 2 sunt proiectate oficiile care vor asigura o dezvoltare eficienta a businessului dvs.  La subsolul imobilului sunt prevazute spatii pentru parcare, care va permit accesul liber la oficiile si apartamentele edificiului.
Был online: Давно
AlimconstructGrup SRL
Рейтинг не сформирован
11 лет на Prom.md
Отзывы о продавце
Об этом продавце пока что нет отзывов.

Apartamente noi Complexul OLD Town

В наличии
1 300 
Доставка
  • Иконка доставки
    Транспортная компания
Оплата и гарантии
  • Иконка оплаты
    Наличными
Похожее у других продавцов