//////

Pelicula anticondesata

В наличии
12 MDL 12 лей/кв.м
Оптовые цены
10 лей/кв.м от 100 кв.м
Чат с продавцом
+373 показать номер
Добавить в избранное

Продавец из:

г. Кишинёв
График работы
Рейтинг продавца
Способы оплаты
Наличными
Способы доставки
Самовывоз
Характеристики
Основные
Страна производитель Польша
Тип использования Универсальный
Назначение материала Для кровли
Верхние покрытие Пленка
Форма поставляемого материала Рулон
Показать все
Описание

Folia anti-condensată reprezintă al doilea strat protector al faţadelor şi sistemelor de acoperiş, protejate termic de patrunderea apei şi a vîntului. Izolarea

În construcţia acoperişului, pelicula anticondensată îndeplineşte cîteva funcţii:
* asigură izolarea termică şi previne pătrunderea precipitaţiilor atmosferice, vîntului, prafului din exterior prin întredeschiderile ei defectele acoperişului din ţiglă metalică şi apară, totodată, de condensatul interior al acoperişului.
* în perioada de primăvară-iarnă, pelicula asigură evitarea contactului aerului încălzit de suprafaţa metalică. Datorită acestei bariere termice ţi unei ventilaţii naturale în partea superioară, este asigurată evitarea schimbărilor bruşte de temperatură atît în partea de sus şi jos, cat şi evitarea formării turturilor şi a stratului de gheaţă în perioada de primăvară-iarnă. În perioada verii, stratul superior de ecartament ventilator serveşte la evacuarea căldurii excesive din stratul de sub acoperiş.
* suprafaţa absorbantă a peliculei păstrează condensatul care se formează în partea inferioară a materialului în perioada rece a anului şi evită scurgerea acestuia pe termoizolator. Condensatul se formeaza în urma pătrunderii aerului cald şi umed în stratul inferior al acoperişului din spaţiile ăncălzite prin ecartamente şi deschizături prin vapo-bariere. Umiditatea reprezentata de vaporii de apa si gheata este retinuta de pelicula anticondensata pana la evitarea completa a formarii anticondensatului. Mai tîrziu, condensatul se evaporă datorită ventilatiei naturale prin ecartamente. Acest mecanism nu numai că evită umezirea termoizolatorului, dar şi reduce considerabil cantitatea condensatului ce apare pe partea inferioară a acoperişului.
* în timpul montării, pelicula poate servi ca protecţie sigură a părţii inferioare a acoperişului pentru o perioadă de 3 luni.

Отзывы о компании KASTEEL
Продавец еще не получил достаточное количество отзывов для формирования рейтинга
Актуальность цены 0%
Актуальность наличия 0%
Актуальность описания 0%
Выполнение заказа в срок 0%
 • 4
  Хорошо
  PAVEL
 • 4
  Хорошо
  stepan
  materialul de gard e prea scump
  • Цена актуальна
  • Заказ выполнен вовремя