prom.md
Ariston Genus 24 KW, FF - фото 1 - id-p17141
Характеристики и описание

Aceasta gama de Centrale Termice se manifesta prin simplitatea de functionare si de programare a centralei 7 zile in saptamina 24 din 24 ore.

Producator Ariston — Italia
Tip –Centrala Termica
Ardere conventionala
Tiraj -fortat
Camera de ardere — etansa
Preparare a.c.m — schimbator secundar in placi

Putere Termica:

Putere termica max — 24 kW
Putere nominala min. — 9.5 kW
Putere termica focar — 25.8 Kw
Putere termica a.c.m. — 13 kW
Consumul de gaz m³/h max/min- 2.73/1.16

Randament:

Randament — 95.4%
Randament la 30% din putere — 93.2%

Circuit apa calda:

Debit apa calda Δt 25°C — 14.5 l/min
Debit apa calda Δt 35°C — 10.4 l/min
Debit minim de apa calda- 1.6 l/min
Presiune max. circuit apa calda — 6 bar

Circuit incalzire:

Reglare temperature max/min — 80/36
Presiune max. — 3 bar
Presiune min. — 0.4 bar
Vas de expansiune — 8 l
Presiune preincarcare — 1 bar

Caracteristici electrice:

Consum electric — 126 W
Tensiune de alimentare — 230/50 V/Hz
Protectie electrica — X5D IP

Dimensiunile aparatului:

Inaltime — 770 mm
Latime — 400 mm
Adancime — 315 mm
Greutate neta -31 kg

Resursa de energie, mediul inconjurator si bunastarea dumneavoastra, toate intr-o perfecta armonie.

Functia Auto:

Acum puteti cu adevarat sa va bucurati de un confort absolut, beneficiind de consumuri minime. Aceasta combinatie este acum posibila datorita atat sistemului unic de management al acestor noi centrale termice cat si datorita noilor tehnologii utilizate.
Atunci cand selectati functia AUTO centrala dumneavoastra Ariston alege cei mai buni parametri de functionare, in functie de conditiile atmosferice existente, de tipul accesoriilor externe utilizate si bineinteles in functie de performantele setate si de gradul de confort dorit.

Display:

Noul echipament Ariston, centrala termica Genus, va urmeaza intotdeauna indeaproape, asigurandu-se in permanenta ca beneficiati de confortul dorit. Daca doriti, se va ocupa singura de climatul caminului dumneavoastra fara a va deranja; iar daca preferati, vд va spune totul despre performantele sale, conditiile de operare si programare si despre orice alt aspect ce v-ar interesa.
Panoul este unul digital, fiind dotat cu functiuni complexe dar simplu de accesat, reglat si vizualizat. Este cel mai avansat sistem de control din cate exista in prezent.

Functia INFO:

Noua gama de echipamente comunica cu tine prin intermediul sistemului INFO, acesta oferindu-va accesul imediat si intuitiv la informatii vizand functionarea si performantele centralei.

Afisajul LCD va arata valorile temperaturilor, presiunii, zilele ramase pana la urmatoarea inspectie tehnica, managementul diferitelor zone de temperatura ale caminului dumneavoastra si aparitia oricarei disfunctionalitati.

Umplere semi-automata

In situatia unei caderi de presiune pe circuitul de incalzire, sistenul de umplere semi-automata va semnaliza scaderea presiuni la nivelul afisajului digital. Tot ceea ce trebuie sa faceti este o simpla apasare de buton, permitind astfel sistemului sa revina la presiunea ideala.

Functia confort:
Selectand varianta «Confort Plus», veti urgenta la maxim prepararea de apa calda, obtinand-o in doar 5 secunde, in orice moment veti dori. In varianta «Confort», apa calda se obtine in aceleasi 5 secunde, dar functionea se dezactiveaza automat dupa 30 de minute de la ultima deschidere a robinetului, evitandu-se astfel consumurile nejustificate.

Placa electronica:

Noua placa electronica incorporata echipamentului Ariston face posibila interactiunea intre acesta si noile accesorii de monitorizare si control a temperaturilor, interactiune transpusa in functiunile AUTO si INFO. Simultan, placa electronica controleaza functionarea si comportamentul tuturor sistemelor clasice de siguranta:

protectia la inghet (utilizeaza 2 nivele de temperatura).
protectia impotriva blocarii electropompei de circulatie (asigura functionarea perfecta a pompei chiar si dupa perioade lungi de inactivitate).
intreruperea de siguranta a functionari electropompei de circulatie si analiza gazelor rezultate in urma arderilor.
protectia schimbatorului primar impotriva socurilor termice si a socului hidraulic. sistem de auto-diagnoza in timp real.
sistem de inregistrare a datelor rezultate in urma auto-diagnozei.

Programator pornire/oprire:

Noul echipament Ariston este prevazut cu un program care permite pornirea si oprirea sa conform cu necesarul de comfort al utilizatorului. Astfel, la nivelul panoului de comanda se pot planifica si afisa timpii si intervalele de operare ale centralei pe parcursul unei zile, fara a fi nevoie de alte dispozitive.

Display LCD:
1. Tasta RESET
2. Tasta umplere automata instalatie
3. Tasta reglare temperatura pe incalzire
4. Tasta mod de functionare
5. Tasta OK / MENIU
6. Tasta ESCAPE / IESIRE MENIU

  1. Tasta CONFORT
  2. Selector temperatura apa calda menajera
  3. Tasta PORNIT/OPRIT
  4. Tasta INFO
  5. Tasta TIMER
  6. Tasta AUTO

Preturile pot varia in functie de cursul Euro.

Был online: Давно
Рейтинг не сформирован
12 лет на Prom.md

Ariston Genus 24 KW, FF

В наличии
Цену уточняйте
Кишинёв  
Доставка
Оплата и гарантии