Prom.md
Избранное
dashboard background
green happiness
г. Кишинёв
Нет отзывов за год. Добавить
График
Контакты
Оплата и доставка
Возврат и гарантия
Характеристики и описание

Au aparut multe dezbateri pe internet despreextractul de cafea verde. O companie renumita de cafea a inceput sa comercializeze bauturi care contin extractul, iar multe pagini de internet comercializeaza suplimente cu extract pentru arderea grasimilor. Dar ce este acesta exact? Si de ce sunt atat de multi oameni entuziasmati in aceasta privinta?

Cafeaua verde se refera la boabele crude sau neprajite ale fructelor de cafea. Aceste boabe sunt curatate, uscate, prajite, macinate si fierte pentru a produce cafea. Cafeaua contine sute de componente, fiecare cu un anumit potential si efecte farmaceutice independente. Cafeaua este si o sursa majora de cafeinna. Cu toate acestea, efectele sale asupra controlului glicemic si in pierderea in greutate sunt atribuite altor componente inclusiv acidului clorogenic, quinide si trigolinei, care toate imbunatatesc metabolizarea glucozei, potrivit studiilor efectuate pe animale.

Acidul clorogenic ajuta mai ales la inhibarea unei enzime, glucoza – 6 – fasfataza, care promoveaza formarea glucozei (zahar) in sange. Astfel, acidul clorogenic din cafea poate fi responsabil, cel putin in parte, pentru reducerea riscului de a dezvolta alte conditii medicale, cum este si diabetul, in cadrul unui consum de termen lung.

Poate reprezenta si sursa efectelor anti – obezitate ale cafelei. Mai multe studii au sugerat ca aciidul clorogenic incetineste absorbtia grasimilor din aportul de mancare si activeaza metabolizarea grasimilor in exces. Din pacate, cafeaua preparata traditional nu este o sursa buna de acizi clorogenici. Prajirea boabelor verzi de cafea indeparteaza aroma sa amara naturala, cat si o portie semnificativa de acid clorogenic. Astfel, boabele verzi de cafea sunt cea mai naturala sursa de acid clorogenic.

Отзывы о продавце

Cun te ajuta cafeaua verde sa scapi de grasimi?

Цену уточняйте
В наличии
Продавец
Prom рекомендует
Мега-скидки
Вы просматривали
Ваше избранное