Prom.md
Избранное
dashboard background
г. Кишинёв
Нет отзывов за год. Добавить
График
Контакты
Оплата и доставка
Возврат и гарантия
Характеристики и описание

Magazinul CoCo  a fost lansat cu scopul de a oferi bijuterii la preturi accesibile, fara compromiterea calitatii produselor si a serviciilor. Cu o gama de produse aflata in continua crestere, suntem siguri ca veti gasi accesoriile de care aveti nevoie pentru obtinerea look-ului dorit.

Noi, echipa bandului  CoCo , suntem incantati sa va prezentam colectiile noastre de bijuterii. Lucram cu bijuterii in serie mica si oferim multe modele noi. Veti gasi stiluri variate care includ unele dintre cele mai frumoase modele de bijuterii din industrie. Colectia noastra de bijuterii cuprinde bijuterii si accesorii de inalta calitate: inele, cercei, pandative, bratari, coliere, etc. Acoperim o multitudine de stiluri diferite iar bijuteriile comercializate de noi se potrivesc oricarui tip de cumparator, indiferent de pozitia sociala.

La noi gasiti cadouri pentru toata familia. 
CoCo-md selecteaza minutios bijuterii cu un design excelent, de o calitate remarcabila, lucrate de cei mai buni maestri. Secretul succesului nostru consta in relatia stabilita intre echipa CoCo-md si client, in respectul ce il acordam fiecarui client in parte cand ne asiguram ca va primi pur si simplu, tot ce este mai bun la un pret rezonabil.

CoCo-md se adapteaza cerintelor mereu schimbatoare si trend-urilor care influenteaza piata de bijuterii. Multe dintre produsele noastre sunt disponibile ca urmare a recomandarilor clientilor nostri, si astfel in deplina concordanta cu gusturile si exigentele lor.

 

Отзывы о продавце

Серьги серебрянные

300  лей
В наличии
Продавец
Prom рекомендует
Мега-скидки
Вы просматривали
Ваше избранное